Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Wszystko dla Afryki

Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery...

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary Dzisiaj, 01:20   #37
Mirek Swirek
BANDA LUBLIN

Mirek Swirek's Avatar

Miasto: Lublin
Motocykl: RD04
Przebieg: Kręcony
Mirek Swirek jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 miesiące 2 tygodni 6 dni 20 godz 35 min 31 s
Domyślnie

Ciekawe urządzenie, wspaniałe wypowiedzi, a ja nigdy go nie kupie Bo po co? Godzi to w moje poczucie estetyki tylnej felgi, oraz zmarnowany czas, oraz chęci, które lubię poświęcić na czyszczenie owej. Jakaś myjnia, potem suszenie motocykla, dalej wycieranie do sucha motóra, potem jakieś mleczko na niego i docieranie, dalej felgi i pięć różnych szmatek...(a jak pada deszcz, to co, tylko walić szkoopa w beret? Hee. a może zadbać o moto?) Środek do czyszczenia łańcucha, potem wycieranie, dalej trochę mleczka, tego do lakieru i dalej wycieranie jakąś bawełnianą szmatką felgi, piasty, wahacza... Tak tak, ten jebnięty to ja...Jeśli jazda dalej, to ma być ujebana ta felga, tak samo jak ja i cały motocykl, to jedność i harmonia i co tu szukać dziury w całym?!
Jak motocykl zacznie mi robić L.da, to go sprzedam, bo motocykl, który wszystko robi za mnie nie jest mi kompletnie potrzebny do niczego...Dozbrajając go w moją leniwość i starość? a hu...yyyy...aa hee...
Sam jedzie, sam hamuje, sam "skręca", sam się nie brudzi i co dalej? Sam się smaruje, sam myje-nie brudzi, sam se robi dobrze?! O zgrozo !!! To na juch jestem mu potrzebny ja? To Ona dla mnie jest, czy ja dla niego?
Jak już przejdzie mi, żeby se czyścić i odprawiać całą tę szopkę, którą uwielbiam, bo daje mi satysfakcje i spokój i pozwala odregałować, to se kupie Kardana...hee...mam już Kardana i nadal lubię się p...dolić z tym czyszeniem, smarowaniem, brudzeniem rąk, dłoni i klękać itp...albo i nie, mam stołeczek Mogę przysiąść godnie dalej czyścić, bo mój motocykl, to mój wizerunek i nie chce, aby ktoś, coś symbolizowało coś za mnie, beze mnie... Tu zaś zawitał w mej pamięci Wojak Szwejk ze swoim UJEBANYM DO BULU XX... Brudny jak żaden inny, a felga...(heee...Zdrówka Szwejku ) ale prawdziwy, bo tak widział to jego właściciel. Tak chciał, jego decyzja... Rozumiem, kropka. JAK SE SZWEJKU ZAPAKUJESZ TO COŚ NA TYŁ TO CI WPIEDROLĘ I WPIEDROLĘ CI JAmen

Być może, a może i z pewnością jest to wspaniały pantent, produkt na to, żeby nie wykonywać ww. czynności i żeby felga się nie brudziła. Nie oceniając...Dla mnie to łatka...To jest gość, który nie lubi dbać o moto, który lubi chodzić w brudnych butach?

I proszę nie przybierać do głowy, to pisałem ja, Mirek Swirek

Marrek, założył byś sobie taką osłonkę na wyjazd na Magadan?
Mirek Swirek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Zasady Postowania