![]() |
|
Inne zbroje, ochraniacze, stabilizatory, bielizna, akcesoria, itd. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Gwe/Warszawa
Motocykl: CRF1000, RD04
![]() Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 8 min 6 s
|
![]()
A może by tak zrobić zbiór
![]() ![]() ![]() ![]() Mogę zacząć na podstawie tego co sam mierzyłem/macałem/widziałem: 661: comp (ok. 400zł) ![]() ![]() - nie odpinany żółw - tylko piankowa ochrona klatki - mało rozbudowane ochraniacze - cena w stosunku do jakości ochrony pressure (ok.500zł) (IMHO najrozsądniejsze wyjście ![]() ![]() - odpinany żółw (można dorobić paski do noszenia samego żółwia) - wyjmowane wzmocnienie klatki - dobre dopasowanie, nie krępuje ruchów - rękawy z uchwytem na kciuk - jasna (mniej się będzie nagrzewać w słońcu) ![]() - sztywny żółw (ma się ułożyć z czasem, podobno) - lekko upierdliwe zapinanie (suwak plus pasek z rzepem) - jasna (będzie się brudzić łatwiej) pro (ok. 650zł) ![]() - odpinany żółw - bardziej pro ![]() - krótsza siatka, pas nerkowy pod samą klatką piersiową - mniej rozbudowane ochraniacze ramion niż w pressure Fox launch suit (ok. 550zł) ![]() - solidnie wyglądający żółw - ładna stylistyka ![]() - tylko miękkie ochraniacze klatki - mało rozbudowane ochraniacze ramion - nie odpinany żółw Acerbis Koerta (ok.550zł) ![]() - rozbudowane ochraniacze z ochroną obojczyków ![]() - nie odpinany żółw - mocno zabudowana, słabsza wentylacja (?) Ufo Scorpion (ok. 600zł) ![]() - rozbudowane ochraniacze ![]() - nie odpinany żółw - mocno zabudowane (wentylacja) Dainese Wave (ok. 1300zł) ![]() - odpinany żółw - rozbudowane ochraniacze ramion/barków ![]() - CENA No fear (ok. 350zł) ![]() - cena ![]() - kiepsko dopasowana, ochraniacze odstają - nie odpinany żółw Utika/motonita/datex/adrenalina (ok. 200-250zł) test: http://www.motogen.pl/laboratorium/t...ami,art51.html ![]() - CENA - rozbudowane ochraniacze, z ochroną obojczyków - jakość wykonania adekwatna do ceny ![]() - jakość wykonania adekwatna do ceny - słabsza wentylacja (czarne i zabudowane) - nie odpinany żółw Dopisywać swoje opinie! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Zbroja enduro dla kobiety. | e200g_ | Lejdis | 48 | 07.03.2014 21:37 |
BF Desert - ważne pytanie. | wieczny | Ciuch Afrykańczyka | 48 | 03.11.2008 14:27 |