![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#24 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Elo,
bardzo pomogliście więc należą się dwa słowa i pięć zdjęć z tej wyprawy: Zajechaliśmy w niedzielę po południu tak wcześnie dość - i w miasto po zakwaterowaniu. ![]() Wujek matjas powiedział - Wrocław od wody to jest sztos, zatem decyzja była szybka. I się nie zawiedliśmy, bajka. ![]() ![]() ![]() ![]() Dzień kolejny - poniedziałek: Tu kolesie którzy znaleźli kiosk matjasa, wykupili chyba kilka wagonów "popularnych" sądząc po non stop uśmiechniętych minach i zachowaniu :-) ![]() Afrykarium - rodzice mieli nie mniejsze wrażenia od młodego! ![]() ![]() ![]() Wrażenia mega, trzeba zobaczyć! Dwa razy obeszliśmy. Uwaga - pluszaki ośmiornic i węży są tam arcyhorrendalnie drogie... Nie pytajcie skąd wiem. Druga uwaga - wujek matjas mówił: bary, knajpy w Zoo FUJ! Potwierdzam, kawa była ok, niestety zjedliśmy bo lał deszcz przez 2 godziny i to była porażka. Jedyna na wyjeździe. Dalej ulubieńcy żony: ![]() Zoo jest ogromne i bardzo ciekawe - mam porównanie z Warszawskim, to w Breslau podobało mi się dużo bardziej. A, i wujek matjas miał rację, byliśmy tam o 9.30 i obraz tego co było koło 13 nas przeraził mimo niepogody i poniedziałku. Wbijać tam zaraz po otwarciu. Hala była zamknięta, ale obeszliśmy i robi wrażenie. Podobnie jak kolumny i trafiliśmy na pokaz fontanny - warto! ![]() ![]() Zoo, hala stulecia, fontanna - Tak, zdecydowanie Tak. Na wieczór miałem jeszcaze pomysł z wjechaniem na sky tower ale nie było biletów. W zamian, była wystawa pająków, hehhe. Zrobiliśmy zakład i przegrałem - żona wzięła na ręce ptasznika. Później syn a mi już nie wypadało się nie odważyć :-) ![]() ![]() CDN.. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wrocław --> Kleszczów --> Kleczew --> Wrocław | chemik | Przygotowania do wyjazdów | 8 | 22.06.2020 09:34 |
USA z dzieckiem - NY | jorge | Przygotowania do wyjazdów | 22 | 28.03.2018 01:05 |
off Wrocław-Poznan | anax | Mapy | 0 | 07.05.2014 12:01 |