![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Piotrków Trybunalski
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: 80800
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 1 dzień 19 godz 55 min 44 s
|
![]()
A ja Wam powiem, ze nie ma sie co podniecać cenami i szerokością bo te sa bez klopotu do przelkniecia.
Sam kupilem komplet 3 kufrow za 850zł...2 boczne ALU 37L (symetria) i central 45L z bagaznikiem H&B. Po rozmowie z Pastorem i modyfikacji wyszlo tak jak widac na fotkach ktore mam nadzieje Ramires wklei, bo sam nie potrafie jeszcze. Cena przerobki to 4h pracy i 2,2PLN na Tyskie. Rozmiar 91cm mierzac na zewnatrz kuferkow bez jąknięcia i zadnych kombinacji...jesli chodzi o wywrotki to jestem jak Jojna ![]() W razie pytan sluze pomoca i posle zdjecia zainteresowanym. Ostatnio edytowane przez ramires : 28.03.2008 o 19:28 Powód: dodano zdjecia |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
sakwy Crosso | megi | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 20 | 24.05.2018 20:06 |
Sakwy/rogal vs. kufry = bezpieczenstwo? | Kamyk | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 54 | 22.03.2013 15:37 |