![]() |
#27 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Pochwały dla kolegów są wyrazem mego szacunku dla tychże a nie głaskaniem po główkach grzecznych dzieci.
Nie raz już się szwędałem w różnym towarzystwie (czy to na moto, autem czy butem) i wiem jak ważni są na wyprawie ludzie, co nie dają dupy, nie marudzą , znają sztukę kompromisu i nie są hamulcowymi. A tacy Panowie są. Za to im chciałem podziękować. Nie mój problem czy to Cię śmieszy czy nie a złośliwości możemy powymieniać w bardziej komfortowych warunkach u kastra nad Pilicą (dajta pineskę jak już dotrzecie) bo tu nie miejsce na to. Co do transportu to tu masz rację ale nie było opcji wyjazdu na kołach, który byłyby na tyle interesujący, żeby się pokusić. Dobre było to jeszcze z innego powodu. Teraz już mam(y) przekonanie, że nie chodzi o to aby króliczka złapać tylko aby go gonić. W każdym razie zabrakło mi (a w zasadzie nam) jednego. Uczucia stanu bycia w podróży. Jak cholera zabrakło. Wyjazd tego typu nijak się ma do wyjazdu na kołach z mojej perspektywy. Korbol też zgłosił ten mankament i tutaj się zgadzamy. To się da naprawić. Ałtaj czeka tak samo jak czekał Kaukaz i mam nadzieję że się doczeka. Wbrew temu co mówi Sambor uważam że Rosja się nie otworzy w 2022 i świadomie przesunęliśmy plan o rok wstawiając w to miejsce plan alternatywny. |
![]() |
![]() |