![]() |
#24 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2018
Miasto: Krosno Odrzańskie
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 tydzień 23 godz 29 min 17 s
|
![]()
Robiłem tego TET-a odcinkami w tamtym tygodniu. Warto wprowadzać innowacje bezpośrednio w czasie jazdy, np TET często odbija do jakiejś wsi bo tam jest np jakaś cerkiew lub inna atrakcja, po czym z powrotem wraca na ścieżkę czyli kto widział jedną cerkiew ten widział już wszystkie i wtedy nie warto odbijać tylko ciąć prosto, przykład drugi: droga prowadząca do promu na Bugu jadąc od strony Kazimierza prowadzi po czarnym, a przecież można jechać prosto i karnąć się ścieżkami wyjezdzonymi przez wędkarzy nad samym Bugiem. Jechałem świeżo po opadach i było fajnie 😉
Ja zrobiłem tak, że Locusa dałem na podgląd trasy od 4 do 8 km i jak widziałem że trasa odbija do wsi a później z powrotem a Locus pokazywał że prosto jest droga gruntowa to ciąłem prosto Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
TET Polska - cześć wschodnia na dwie afryki | StrzeLuk | Polska | 21 | 05.05.2020 11:54 |
Północna Grecja 12.08-21.08 | bukowski | Umawianie i propozycje wyjazdów | 10 | 23.06.2019 07:20 |
Propozycja enduro-wyprawy Polska-Słowacja(Koszyce)-Rumunia(Bukareszt)-Ukraina(Odessa)-Lwów-Polska ok.2700km | Hipolit | Umawianie i propozycje wyjazdów | 118 | 23.02.2012 21:05 |