![]() |
|
Szpej turystyczny - Produkty i Porady Wszystko co potrzebne do dużej i małej turystyki |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Cześć.
Przeczytałem dwa wątki na forum odnośnie śpiworów i dzięki Wam wyszło mi na to, że muszę kupić śpiwór puchowy, a nie syntetyczny i że nie będzie tanio (jakiekolwiek śpiwory już mamy) Sprawa jest taka, że potrzebujemy teraz (to nasza wspólna decyzja) śpiworów o komforcie cieplnym do około zera stopni (bo żona) użytkowanych w namiocie od naszej wczesnej wiosny do późnej jesieni. Dodatkowym atutem by było, żeby dało się dwa spiąć ze sobą (bo żona) Wymiary moje to 180 cm wzrostu i 80 kg wagi Ania ma 170 wzrostu. (jak ktoś jest na tyle odważny, żeby ją zapytać ile waży, to podam numer telefonu) Ktoś pomoże konkretnymi przykładami co kupić? ps: Podpowiedzcie cokolwiek, nawet jak nie pomoże, to przynajmniej będę miał na kogo zwalić współwinę.
www.kolejnydzienmija.pl 2014: Żatki Bolek na promie kosmicznym 2015: Veni Vidi Wypici 2016: Muflon na latającym gobelinie 2017: Garbaty Jednorożec 2018: Czarny Jaszczomp 2019: Rodzina 50ccm plus 2020: Żółwik Tuptuś 2021: Chiński Syndrom 2022: Nie lubię zapierdalać 2023: Statek bezpieczny jest w porcie, ale nie od tego są statki 2024: Uwaga bo ja fruwam 2025: Ekwipunek Załogi Gogurka |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Strefa, Zona, Зона... | chemik | Kwestie różne, ale podróżne. | 8 | 11.03.2016 10:18 |
Gdzie poleciała żona? - flightradar | Elwood | Kwestie różne, ale podróżne. | 1 | 21.06.2011 23:54 |
Czy zmnieści sie moja żona? | hero | Wszystko dla Afryki | 3 | 07.05.2008 10:39 |