![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#25 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2013
Miasto: Łomżewo
Motocykl: AT-NAT
Przebieg: 80000
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 19 godz 23 min 14 s
|
![]()
Ja zasadniczo jestem zadowolony mimo niektórych bolączek klima ale wiadomo że człowiek się cudów spodziewa po takiej kasie wydanej na ciuchy.
Spodnie przewiewne, kurtka przewiewna, żadnych zbędnych podpinek, wpinek, wypinek i innego dodatkowego szajzu. Gorąco- otwierasz wentylacje, zimno czy mokro- zamykasz, a bluzę czy polar i tak każdy ma extra na wieczór w razie W. zrobiłem w nich 18000 km także co nieco mogę powiedzieć aha i sztywne są strasznie jak cerata ponoć się ułożą. dla porównania Michał mój współtowarzysz miał gore podpinkę i mimo to zakładał niby oddychającego kondona revita, nie mókł, dla mnie pomyłka mieć gore i wozić przeciwdeszcze. To też wypinana membrana traci sens jak namaka wierzchnia warstwa i dodatkowo wychładza ciało, albo weź później to schowaj mokre do namiotu :/
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Sposób na upały - sprawdzony i tani :) | mygosia | Ciuch Afrykańczyka | 34 | 17.08.2015 12:32 |
Wojskowy goretex i zbroja? | Evvil | Ciuch Afrykańczyka | 25 | 09.11.2013 21:31 |
Ciuchy LINDSTRAND STR GoreTex | Dubel | Ciuch Afrykańczyka | 7 | 30.03.2012 14:26 |