![]() |
|
Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#10 | |
![]() |
![]() Cytat:
Dziecko musi swobodnie chodzić tj. mieć wykształcone mięśnie SKUTECZNIE utrzymujące ciało w pozycji pionowej. TEORETYCZNIE to się już dzieje kiedy dziecko siedzi ale IMO to trochę za mało. ROK+ to takie minimum moim zdaniem - im bliżej dolnej granicy tym lepsze musi być podłoże po którym jedziesz = brak wstrząsów na kręgosłup. Jak pisałem - mój młody zaczął w tym jeździć jak miał jakieś 18mcy O ILE PAMIĘTAM. Spytam jeszcze żony ale kurde takie detale są tak ulotne. Przykre. Sprawdź jeszcze zalecenia WeeRide - na pewno coś tam napisali w kwitach. zresztą znaj wujka... poniżej z FAQ Weeride: We recommend the child to be able to support his or her own head with the added weight of a helmet, usually 1 year old. Please consult your pediatrician beforehand. ...Samodzielne utrzymywanie głowy z dodatkowym obciążeniem kaskiem. Skonsultuj się z lekarzem pediatrą BTW pytania - innych fotelików tego typu nie miałem w rękach. Nie kombinuj - kup orginał. Spokojnie znajdziesz używkę ![]() pamiętaj, że kiedyś będziesz chciał to sprzedać. WeeRide ktoś odkupi a Guppy kupi tylko.... /zrymuj sobie ![]() ![]() ![]() ![]() m
'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa Ostatnio edytowane przez matjas : 25.07.2018 o 12:21 |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Szpej turystyczny do roweru | Babel | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 39 | 31.03.2016 23:42 |