Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Przygotowania do wyjazdów

Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 16.05.2017, 14:48   #27
Osama

Motocykl: RD03
Osama jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 dni 21 godz 15 min 22 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał vegezaur Zobacz post
4. Bandyci, grupy przestępcze,
a) mogą mnie sprzedać na "części", czy faktycznie można się tego obawiać?
b) mógł bym zostać niewolnikiem..., itd.
w afryce murzynów bym się nie obawiał lecz w indiach i powyżej już tak.

dzięki za pomoc.
Jest na to bardzo dobry sposób , bardzo skuteczna jest publikacja na swoim profilu na Facebooku oświadczenia, wielu ludzi tak robi więc na pewno to działa !! Proponuję abyś przed wyjazdem zamieścił na swojej tablicy takie oświadczenie:

W odpowiedzi na niebezpieczeństwa w Afryce informuję, że z dniem dzisiejszym 16.05.2017 wszystkie moje organy, w tym ręce oraz członki są obiektami moich praw autorskich (zgodnie z Konwencją Berneńską). W celu komercyjnego wykorzystania wszystkich, wyżej wymienionych narządów , w każdym konkretnym przypadku wymagana jest pisemna zgoda!
Nie jestem osobą publiczną. Każdy, kto czyta ten tekst może skopiować go na swój profil FB. Dzięki temu będzie chroniony ustawą o organach . art. 190a § 2 kodeksu karnego.
Osama jest offline  

Tags
dzikie zwierzeta , niebezpieczeństwa , sahara , sawanna , spanie

Zasady Postowania