![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Białystok
Motocykl: Honda Africa Single
![]() Online: 3 miesiące 3 dni 14 godz 57 min 6 s
|
![]()
Pytanie do onanizatorów: jak można rozwiązać sprawę noclegu, skoro wszystko w gospodzie już zarezerwowane? Jest tam coś w pobliżu, czy też normalnie kładziemy się jak ludzie na karimatach wzdłuż ścian, ewentualnie pod stołem?
Co prawda Aga mnie mocno namawiała na bal karnawałowy na słonecznych plażach San Escobar, ale po pierwsze te drynki z palemkami jakoś tak nie bardzo mnie przekonują (podobno to w ogóle mocy nie ma), a po drugie oni tam ponoć nie mają ogórków kiszonych.
"A w takiej Mongolii lejesz, gdzie chcesz. Gdzie chcesz, wysiadasz z samochodu i rozbijasz namiot. Lubię jeździć tam, gdzie była komuna i gdzie można rozbić namiot." Ostatnio edytowane przez ferdek : 18.01.2017 o 07:34 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
II Fajowy Bal Karnawałowy 2014 | wasilczuk | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 101 | 04.03.2014 15:37 |
Zaproszenie na Fajny Bal Karnawałowy | Ivi | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 84 | 29.01.2013 00:27 |