Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > NAT - Nowa (przyszła) Królowa > CRF 1000 L

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 02.04.2015, 22:28   #11
voxan69

voxan69's Avatar

Miasto: Sanok
Motocykl: EXC, ST 1300
Przebieg: rośnie
voxan69 jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 5 dni 8 godz 4 min 31 s
Domyślnie

U nas jest bardzo dużo tzw. sprzętowców - motocykl za 50 -60 koła i żal wjechać gdziekolwiek - gdy sam jeździłem jeszcze GS-em zabrałem kumpla na 1200GSA na kilka moich lekkich tras po których powiedział,że jestem jebnię...y i że więcej ze mną nigdzie nie pojedzie bo motocykla nie będzie tak ciorał - taka jest prawda - teraz oram moim dziadkiem po takich paryjach, że chłopaki na lekkich zawsze dziwią się jak się tam dostałem - lubię to poczucie bezpieczeństwa i brak tego całego nowego elektornicznego badziewia - u mnie nawet nie am pompki paliwa - sprawdzam olej i jadę gdzie kolwiek chcę bez żadnego stresa
Tylko nie piszcie mi jak niektórzy, że z powodów finasowych jeżdżę starym parchem i gdyby było mnie stać to na pewno kupiłbył coś nowego - stać mnie na nowe gównolity a to jest mój świadomy wybór - nie ważne, że zawias słabawy i nie jedzie jak CBR ale dojedzie zawsze do celu. Miałem wiele maszyn w swoim życiu od ścigów, nakedym cruisery i skończyłem na swoim Trampku - to jest najlepszy gniot jaki mi się trafił - przez niego znienawidziłem asfalty - jeszcze dołoże straego XR400 i więcej niczego nie potrzebuję

Zasady Postowania