Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Imprezy forum AT i zloty ogólne

Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 12.11.2008, 18:46   #11
ATomek

ATomek's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Garwolin
Motocykl: RD07A
Galeria: Zdjęcia
ATomek jest na dystyngowanej drodze
Online: 6 miesiące 2 tygodni 6 dni 1 godz 31 min 46 s
Domyślnie

Moje podsumowanie.
Fakt - zdjęć z cyklu kij od szczotki, puszki po piwie (puszki pisane z małej litery) nie należy zamieszczać. Cenzura i koniec. Co innego jak kogoś zmogło i nie zdążył do kibla a co innego to upubliczniać i czekać na publiczną spowiedż. Wyobrażam sobie nasze oburzenie, gdyby je zamieścił kolega Ł. z innego forum...
Tak naprawdę to dopiero z poprzednich wypowiedzi dowiaduję się, że siara, że nigdy więcej...
Byłem od początku do końca i mam same dobre wspomnienia. I niech nie słyszę że nie było TEJ atmosfery. Omawiane przypały są marginalne, nie bronię nikogo i nie mój motor Strażak przypatynował, ale widziałem, jak napięcie spada wraz ze zmywanym proszkiem. Zresztą wzięty " za łeb" sam to pokornie zmywał i zjeby wysłuchiwał.
Być może nie byłem w oku cyklonu, ale spędziłem wiele godzin w zacnym gronie i wierzcie - było czego posłuchać! I nic nie zmieni mojego zadowolenia. No, chyba że kolejne takie spotkanie !!!
ATomek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Zasady Postowania