Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Imprezy forum AT i zloty ogólne

Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 12.11.2008, 08:21   #11
Adagiio
Gość

Online: 0
Domyślnie

No jak zwykle w takich sytuacjach zaczyna się sranie po innych ?
Gdzie ta jedność czarnuchów, o której dawnej tyle się mówiło ?
Nie wiedziałem, że ostatnimi czasy pokupowali sobie africi Jezuici bez winy .
Co to są za starty co by tak po sobie jechać ?
W takim przypadku śmie myśleć, że jeszcze żeście się w życiu nie bawili tak jak należy, 48 godzin w klatce i rozprawa sądowa , wtedy możecie coś na temat rozpierduwy powiedzieć .
Fajnie się wkłada komuś w dupę klikając w klawiaturę kompa co ?
Bo napluć w twarz osobiście to już takiej odwagi nie ma, bo można dostać w ryj !
Więc dajcie sobie na wstrzymanie, bo to wstyd, sędziowie się znaleźli kurwa mać .
Trzeba sobie jasno powiedzieć : TO JUŻ KONIEC SPOTKAŃ W CIŻBIE I NIE WIADOMO Z KIM !!!!!
Są rzeczy których nie możesz kupić za resztę zapłacisz Master Card
Dziwię się, że tego typu sprawy nie ma chęci załatwić w dyskrecji bez obrzucania się kamieniami , przecież ORMO działa i tak jest wiadomo, co kto demolował .
Ja uważam, że Ci, którzy mają jaja przyznali się publicznie do tego, co zrobili ( zapłacą za to ile się należy ) Ci, którzy jaj nie mają i włada nimi strach nie się walą , zawsze tacy się znajdą .
Na resztę kwoty robimy zrzutkę i po sprawie .
Na koniec dodam ze jest to OSTATNI mój post pisany na tym forum , moja koncepcja bycia czarnuchem odbiega znacznie od tego, co się tu pisze i czasami robi .
Tak, więc życzę Wszystkim Szerokości
Z motocyklowy pozdrowieniem
Adagiio !!!
  Odpowiedź z Cytowaniem

Zasady Postowania