![]() |
|
Kwestie ró¿ne, ale podró¿ne. Jak nic z powy¿szego o podró¿owaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
|
Narzêdzia w±tku | Wygl±d |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Miasto: OOL-OPOLSKIE
Motocykl: RD07
![]() Online: 4 miesi±ce 2 tygodni 1 dzieñ 8 godz 2 min 49 s
|
![]()
Hmm, tak jak przypuszcza³em, -nie jestem osamotniony w bliskich kontaktach z faun±... "£owczym" mimo woli, by³em ju¿ wielokrotnie. Nie licz±c "trofeów" zdobytych "puszk±", oprócz wszelakiej drobnicy, -ptactwa, kun i lisów, w zesz³ym roku trafi³em sarnê (koz³a) który mi trochê narozrabia³ pakuj±c siê pod moto przy ok.140/h. Straty to: zerwana linka szybko¶ciomierza, po³amana prawa owiewka, pêkniêta czasza i pogiêta os³ona silnika. Po zderzeniu utrzyma³em tor jazdy.
Nooo kolego Grabbie, z t± watah± dzików to Ci siê uda³o... ![]() Ja jeszcze nie mia³em z dzikami "przyjemno¶ci" i raczej bym nie chcia³ ! W porównaniu z sarn±, taki dzik ma jakie¶ 5-10 razy wiêksz± masê! A teraz co¶ co zostawi³em na "deser"! (ach, gdybym wtedy mia³ kamerkê!..) Ooojjj mia³em ja spoooro SZCZʦCIA, -w nieszczê¶ciu pod postaci± pe³nowymiarowej KROWY na drodze, a w³a¶ciwie to ca³ego stada ! A by³o tak: Pe³nia lata, duszno, parno, krótko po lekkiej burzy. Wracam do domu w lekkich cywilkach (podobnie jak kol. Orzep, nie lubiê siê przegrzewaæ je¶li nie muszê ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak wiêc, ufff... wtedy teee¿ siê uda³o!!! -Szczególnie z trafieniem chyba najlepszej wersji z mo¿liwego scenariusza... ![]()
-szeroko¶ci, przyczepno¶ci i powodzonka!... ![]() Ostatnio edytowane przez motoMAUROxrv : 03.12.2012 o 06:16 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
W±tek | Autor w±tku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Jura, czyli ,,mêskie przygody". | Kristos | Polska | 6 | 01.02.2011 22:37 |
"Helpfl Staf", czyli technologia rejli w s³u¿bie Lejdis | ucek | Lejdis | 25 | 15.09.2010 20:52 |