![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Michał
![]() |
![]()
Chyba czegoś nie rozumiesz. Większość ludzi poszukuje właśnie motocykla uniwersalnego. To, że ludzie kupują motocykle specjalizowane nie wykorzystując często 50% ich możliwości to też inna bajka. Większości też nie stać na kilka motocykli. KTM buduje super motocykle..co z tego skoro żaden z nich MI na przykład nie odpowiada (już, jak nie ma 950, 990).. Po prostu może jak się zbuduje jeden dobry motocykl (który zastępuje tak naprawdę kilka - lepiej czy gorzej) to nie sprzeda się tych super - wypecjalizowanych. Ja nie muszę być najszybszy, mieć exc i lecieć cały czas na czerwonej linii.. Chcę następcy, bo AT już wiekowa. GS 800 - jeździłem, słabo, Triumph - silnik rzędowy nie dla mnie, porażka. 950-990 byłby pewnie najlepszy. Podobno ma być jakiś KTM 800, może uratuje sytuację. Spróbujta zrozumieć, że nie każdy kocha motocyklowy extrem, ale są też tacy co lubią AT lejzi stajla
![]() Pozdro dla wszystkich |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
rozszyfrowanie roku produkcji | krzysiek_rybak | Rama, zawieszenia, napęd | 8 | 27.08.2012 17:43 |
Kukułeczka kuka - czyli nalewki, napitki i trunki produkcji własnej | bliźniak | Wszystko dla Afrykańczyka | 25 | 27.07.2011 10:27 |