Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Wszystko co chciałbyś wiedzieć o motocyklach innych niż AT > Inne - dyskusja ogólna

Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 02.04.2012, 19:55   #2
Gawień

Gawień's Avatar

Miasto: Józefin
Motocykl: RD07a
Przebieg: 84000
Gawień jest na dystyngowanej drodze
Online: 4 miesiące 1 dzień 13 godz 14 min 9 s
Domyślnie

W sumie nie ma zbytnio rzeczy które się w nich psują , jeżeli chodzi o przebieg to ja miałem nowy model , zrobiłem nim od nowości 20 tys km i miał oryginalne opony (scorpion pirelli) jeszcze w bardzo dobrym stanie , tak więc jak przebieg podany w ogłoszeniu jest 11 czy ogólnie mało a opony ma zmienione to już coś nie tak Angielskie wersje miały jakieś dziwne opony montowane , a europa Pirelli scorpion to łatwo poznać.

Jak zdejmie się owiewki to łatwo zobaczyć czy leżał czy nie bo tam wszystko plastikowe , nawet lampa jest zamontowana tylko do plastików i pękają w niej mocowania jak tylko coś się dzieje . Ten biały to oczywiście nie oryginalne malowanie . Poza tym nic wiecej nie rzuca się w oczy . Ogólnie Varadero fajny motocykl , super mi się nim jeździło

Z tym że np. Varadero z oryginalną szybą - 125 km/h max , Varadero z wysoką szybą givi 115 km/h max , Varadero z wysoką szybą i deflektorem 100 km/h max:P

Chujowo zrobiona elektryka u mnie w głównej wiązce po 3 latach zaśniedziały styki i musiałem na nowo lutować bo zwariowały liczniki itp , mimo że od nowości garażowany.

PS. Miałem w nim Leovinca , super sprawa

Pozdro!
Gawień jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Zasady Postowania