![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 5 godz 6 min 26 s
|
![]()
Moje Pancerniki na stelazach mojej produkcji w wersji asymetrycznej maja 1 m szerokości. Oczewiscie z tłumikiem w górze. Bez problemu otwiera sie kanapę, bez potrzeby odpinania kufra.
Moge zrobic symetryczne stelaze pod dwa duże kufry. Robiłem juz takie Gregorowi. Nie pamiętam ile tam wyszło z szerokosci. Stelaże miały chyba 45 cm szerokości i też nie trzeba było odpinac kufra żeby zdjąc kanapę. Jak dobrze pamietam to z moimi 41 litrowymi Pancernikami szerokość wynosiła 95 cm. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Luz na wałku--potrzebny czy nie potrzebny | Klepo | Rama, zawieszenia, napęd | 99 | 03.04.2012 22:07 |
Szerokość stelaży AT pod kufry givi. | Bartas | Wszystko dla Afryki | 2 | 03.07.2011 13:15 |
RD04-RD 07 różnica w mocowaniu stelaży | many | Wszystko dla Afryki | 5 | 10.04.2008 20:42 |