Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Wszystko dla Afrykańczyka > Kaski

Kaski kaski, gogle, itp.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 27.09.2011, 00:30   #11
aciu

aciu's Avatar

Miasto: Gołańcz
Motocykl: RD07
Przebieg: 71000 +
aciu jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 tygodni 6 dni 9 godz 13 min 31 s
Domyślnie

hmm no z tą szybką to słabo trochę, chociaż może po prostu starłeś tę powłokę przy czyszczeniu? W goglach tak miałem że po kilku myciach szlag trafił antyfoga i radziłem sobie chusteczkami z masek p.gaz http://allegro.pl/maska-przeciwgazow...842784584.html na tej drugiej focie w tej malutkiej tubce jest zawinięta chusteczka wielkości może 30x30cm.Zdaje egzamin rewelacyjnie, więc jakby co to kup byle machę za 10zł a będziesz miał taki bajerek na otarcie łez działa do tyg.czasu.

jest jeszcze takie coś ale nie wiem na jak długo to wystarczy http://allegro.pl/plyn-anti-fog-od-a...842510094.html a jednak te komunistyczną chusteczkę męczę już drugi rok wraz z zimą!

Wiadomo hornet ma wysoką cenę a X tour jeszcze wyższą a jak wydasz 2tyś na kask i coś będzie hmm zbyt przechwalone to wtedy dopiero człowiek wgryza zęby w ścianę :/
Przymierzałem AGV i naprawdę wpadł na bańkę idealnie, leciutki strasznie,te zapięcie przeraża ale hmm taki bardziej adwenczer się wydaje Odczekam jeszcze z dwa trzy miesiące bo nie pali się a może da się coś jeszcze uskubać, było by dobrze.

Dzięki za recenzję

Ostatnio edytowane przez aciu : 27.09.2011 o 00:34
aciu jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Zasady Postowania