![]() |
|
Układ elektryczny i zapłonowy Montaż, demontaż oraz kontrola elementów jak: alternator, akumulator, regulator napięcia, CDI, okablowanie, światła, bezpieczniki, przełączniki, światła stopu, czujnik nóżki bocznej, wiatraki, klaksony, tripmastery, kontrolki, rozruszniki i kierunkowskazy. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#17 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2011
Miasto: Sędziszów
Motocykl: RD07a
![]() Online: 3 tygodni 3 godz 43 min 40 s
|
![]()
zdrastfujtje rjebiata.
Rozebrałem, pociąłem, poczyściłem, polutowałem, pokleiłem, zaizolowałem i póki co bangla. ![]() Myślę że z kostką na 3żółtych już nie będzie problemu (pozaciskane nowe końcówki, połączone już przykryte tulejkami termokurczliwymi) ALE! ![]() ![]() Gorzej z przekaźnikiem rozrusznika (a za razem z podstawką pod główny bezpiecznik 30A). Otóż razem z kostką do niego podłączoną stopiła się część obudowy przekaźnika w okolicach czterech wsówek na kable. Martwię się żeby pod wpływem wstrząsów nie doszło tam do zwarcia. Dwa "przednie" kable można zmostkować. Ale co z tylnymi, jakieś pomysły na stworzenie izolacji pomiędzy pinami ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wtyczka reglera | MaRP | Układ elektryczny i zapłonowy | 163 | 06.03.2014 12:39 |
Wtyczka do pompy potrzebna | sambor1965 | Uklad paliwowy i wydechowy | 2 | 21.09.2010 23:11 |