![]() |
|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Raczyce/Wrocław
Motocykl: RD04
Przebieg: 3 ....
![]() Online: 1 miesiąc 21 godz 56 min 54 s
|
![]()
Witam,
Właśnie przed chwilą ustanowiłem jeden z kolejnych moich rekordów "myślenia inaczej " . Dokonałem najdroższego 123 PLN pompowania powietrza do kół w mojej AT.... Wiem , wiem pierwsze przy pływaniu co się sprawdza niezależnie od tego czy motór czy auto to powietrze w oponach... sprawdziłem przód- OK ... uznałem na moje oko, że tył jest OK i tyle... Dziś po wnikliwej analizie postów i odpowiedzi kolegów nt mojego "zaiweszenia" stwierdziłem olej trza zmianiać i tyle. Pojechałem do sklepu kupiłem Motulka 1oW, simeringi i ... wyjeżdżając ze sklepu stwierdziłem- co mi tam i tak zaraz będę miał zmienianą oponę więc sprawdzę dla jaj ciśnienie na starych... Z przodu OK z tyłu ... brak 1,3 atm nic dodać nic ująć... Ale nic to… wymienię z przodu olej sprawdzę panewki i się odezwę później czy się poprawiło
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
zawieszenie przód RD03 i RD04 | Dzięgiel | Rama, zawieszenia, napęd | 1 | 07.10.2009 17:02 |