![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#3 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Alo!
Właśnie mi Kumpel Pozaforumowy wrzucił na emila co następuje: jeszcze jedno, bo przed chwilą przeczytałem. Jeden z kolgów (nie wiem czy to przypadkiem nie kolega Konrad D.) na forum AT zapytuje o assistance na Rumunię. ponieważ jestem leniem a rejestracja na forum przekracza moje możliwości intelektualne, przekaż mu proszę ode mnie, że PZU powinno załatwić sprawę od ręki i bez problemu. Ja przedwczoraj wykupiłem wariant super mega hiper duper lux na miesiąc za całe 72 zł. Daje to ubezpieczenie przez 4 tygodnie w CAŁEJ Europie. Nie wydaje mi się, żeby była to wygórowana kwota. A ponieważ jestem raczej miętki niż twardy a na dodatek nerwowy, to kupiłem sobie w ten sposób dodatkowego uspokajacza. Ale można też za jakieś 5 dych kupić wariant standard a za pozostałe 3 dychy - prawie 8 win i wyjdzie na to samo. Transportu do PL raczej nie ma w żadnej opcji, ale koszty naprawy transport częsci, przymusowe noclegi itp duperele już są. Zdrowia! ![]() |
![]() |