Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Kwestie różne, ale podróżne.

Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj...

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 07.05.2008, 08:46   #2
Babel

Babel's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Motocykl: Pomarańczowy
Babel jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 1 tydzień 6 godz 8 min 50 s
Domyślnie

Wprawdzie zdjeć nie mam ale w łykend majowy z rodziną puszką byłem w Pieninach.
Ponieważ korki były w Krakowie jechałem przez Wieliczkę, Dobczyce , Mszanę Dolną , Zabrzez do Kroscienka i pozniej do Szczawnicy lub z Krościenka do Czorsztyna i Niedzicy i na Słowacje po tani.
Generalnie może drogi nie pierwszej jakości ale widoki cudne - pewnie szczególnie jesienią a i winkielków pozazdrościć a i do zwiedzania jest parę miejsc.

Droga powrotna też z powodu korków z Wieliczki na Niepołomice,Proszowice,Skałę,Wolbrom,Pilice w stronę Czestochowy (przez Olsztyn). Z braku czasu po tej trasie nic nie zwiedzaliśmy ale jak by dobrze się do tego przyłozyc zwiedzania zamków na cały dzień np Pieskowa Skała, Ogrodzieniec i Olsztyn i wiele innych.Droga fajna bez dużego ruchu i zakrety i pagórki - tą trasą zamierzam może juz w czerwcu w jakiś łykend przejechać na Afri.
Jak ktoś ma jakies sugestie - to proszę o namiary na ciekawe miejsca z okolic tej trasy
Babel jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania