![]() |
#11 | |
![]() Zarejestrowany: Nov 2013
Miasto: Warszawa
Motocykl: loading...
Przebieg: wtv
![]() Online: 3 miesiące 4 dni 14 godz 27 min 22 s
|
![]() Cytat:
Każdy chwali co ma lub chciałby mieć. Trzeba to uszanować i nie ma co się spinać choć można się niezgadzać. Nie pamiętam, w którym temacie przeczytałem, że LC8 nie jest wyznacznikiem niczego i jest dużo lepszych motocykli w tym segmencie. B chciałem zapytać autora o wskazanie przykładów bo, przyznane szczerze, w tym segmencie dla mnie ten motocykl nie ma konkurencji - jest LC8, długo nic i potem ciepłe kluchy. I, gwoli jasności, kierowała mną szczera ciekawość któreż to motocykle są aż tak dobre, że Dzik odpada (nie jestem w stanie na szybko wskazać motocykla ze zbliżonym rozkładem masy, charakterystyką pracy silnika czy odpowiednim zawiasem). No ale wiadomo: wywołanie do tablicy, rzekome podważanie forumowego autorytetu itp wywołałyby kolejny opad gówna zamiast merytorycznych argumentów. Apeluję: skupiajmy się na dyskusji, miejmy wzgląd na formę co by jakaś wiedzę zyskać. A propos: latałem EXC, usiadłem na 2 km na XCh i latam LC8. Porównywanie tych motocykli to jak zestawianie stroju Borata ze smokingiem. I w tym i w tym idzie popływać, i w tym i w tym pójdziesz do ślubu tylko pytanie: po ch*j? Pewien margines jest i na wszystkich trzech można robić pewne rzeczy ale nie wciskajmy sobie na wzajem rzeczy, które wiemy wszyscy na starcie. Czuwaj. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Projekt Challenge | myku | Inne - dyskusja ogólna | 273 | 11.06.2020 16:16 |
BMW GS Motocykl Challenge Nowa Dęba 29-30.08.09 | Mrwa22 | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 4 | 27.08.2009 08:51 |
12-14 września - Bytom - BMW GS Motocykl Challenge | ramires | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 26 | 21.09.2008 08:58 |