![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() |
![]()
przeczytałem całość i powiem szczerze, że za 3 tys szukałbym używki dobrej firmy z goretexem - wszystko inne to są tylko półśrodki. jak już zajadę swojego uvexa transworld z sympa, to kupię sobie dożywotnie ciuchy z gore - używane w ładnym stanie od jakiejś gwiazdy palestry, której znudziło się motocyklowanie.
z butami na co dzień przekonałem się juz z 4 sezony temu, że tylko gore i teraz każda para obuwia, którą mam ma goretex. ze szmatami jest podobnie - cała reszta może i działa ale to nie jest TO. mam kurtkę alpinusa, którą kupiłem w 2000r z goretexem. naprawdę noszona niemal na co dzień jesien/zima/wiosna i dalej jest szczelna, szwy nie puściły, prana w pralce bez pie..lenia się z tematem. działa. kosztowała wtedy 800PLN - to była kasa z księżyca ale było warto. teraz rynek używek się mocno nasycił i można trafić naprawdę okazję ale kasę trzeba trzymać w skarpecie. jak pisał kiedyś jeden z emerytowanych userów - ' O goretexie - TYLKO goretex!' ![]() eot z mojej strony.