![]() |
|
Szpej turystyczny - Produkty i Porady Wszystko co potrzebne do dużej i małej turystyki |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#13 |
![]() |
![]()
Tanio i dobrze - ruska kostka.
I mówcie co chcecie Ojcowie ale nic tego guwna nie przebije pod względem kompaktowości a jak się rozgrzeje to daje tak czadu, że łeb mały i umówmy się - jak wstajesz rano i chcesz się napić kawy czy lądujesz gdzieś wieczorem i masz ochotę na ciepłą paszę to minuta w te czy wewte wielkiej różnicy nie robi - jest samoprężna więc musi się nagrzać ale coleman i wszystkie primusy również muszą. robią to MINIMALNIE szybciej. IMO gotowość do użycia od odpalenia masz w 1.5minuty. Pełna moc w jakieś 3 - pomaga od razu stawiać gar na palnik jak tylklo zaczyna pracować. zalety: - cena, - KOMPAKTOWOŚĆ, - brak jakichkolwiek ruchomych elementów - niezawodność /jest tam TYLKO jedna uszczelka ew wymagająca wymiany; - pojedzie na każdym guwnie niemal; - na jednym tankowaniu na pełnym gazie spokojnie 30minut działa. - cena... a juz było. Miałem Colemana, miałem primusa multi, mam szmiela i kostkę. nie chcę nic więcej. to oczywiście jak ktoś chce mieć kuchenkę jak prawdziwy facet ![]() ![]() ![]() ![]() m
'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa Ostatnio edytowane przez matjas : 14.10.2016 o 13:55 |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Szpej turystyczny do roweru | Babel | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 39 | 31.03.2016 23:42 |
Rajd turystyczny Lecha, Wlkp. 14.09.2013 | Genek | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 0 | 26.08.2013 23:26 |