![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#20 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 4 tygodni 15 godz 8 min 32 s
|
![]()
Germanski najezdza dziekuje za przyjecie i lanie w morde ile wlezie. Brunetce, Diverkowi i Komirowi w szczegolnosci za coroczny dach nad glowa, karme odzywcza, wino mszalne na spirytusie, offa kurzacego, kapieli w jeziorze i ognisko. Zaszczytem dla mnie bylo pilnowanie ogniska az do rana aby nie zgaslo i ogolnie sie palilo. Sorry ze przygotowaliscie dla mnie spanie w Volvo, ale kurde jakos ciezko mi bylo sie do niego doczlapac. Bez was nie byloby tylu fajnych przezyc w tak krotkim czasie. Dzieki Brunetka, Diverek i Komirze !!!! Przy okazji dziekuje kotu ktory zajal sie moja samotnoscia ogniskowa i spal na mnie mruczac mi do moich snow. A w tych snach to same kocice byly
![]() Ekipe z piwnicy u Fritzla ostrzegam ze zrobie wam kiedys drugi grunwald. Ktory to lal mi w morde ze az po brodzie kapalo ![]() ![]() Sobotni off zapamietam troche zakurzony jako ze zamykalem peleton (ale przed Brunetka ktora mi siedziala zderzakiem na ogonie). Zapomnialem ochraniaczy w moich gaciach offowych. W sumie dobrze bo inaczej byscie dychali germanski kurz z turancow ![]() Kapiel w jeziorze zapamietam jako podsmiechujki Brunetki i ZAczekaj i Anieli z chlopakow maczo wchodzacych do jeziora ![]() - chodz pokaze Ci jak sie wskakuje do wody maczo pewnym krokiem idzie w kierunku wody, blondyna sie przyglada, maczo zanurza stope w wodzie - jesssuuuu, ale zimna ![]() Reszcie ekipy tez dziekuje, nie bede wymieniac bo mam slaba pamiec i resetowaliscie mi ja, ale mordy i buzie wszystkie pamietam. Dzieeeeeeekiiiii wszystkim !!!! ps. fajne te wyjazdy na wschod, chyba czesciej bede sie tam wybierac ![]()
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Ostatnio edytowane przez fassi : 03.08.2015 o 21:19 |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
woodstock 2009 | Dubel | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 22 | 12.08.2009 11:20 |