![]() |
|
Rama, zawieszenia, napęd Montaż i demontaż łańcucha, zębatek, zawieszenia przedniego i tylniego, centralki i bocznej podstawki, wahacza z ułożyskowaniem. Numery ram, kierownice, rodzaje łancuchów, podnóżki, półki. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
Wahacz z At jest dłuższy,więc jeśli zachowasz oryginalną kiwaczkę i kości to i tak pójdzie motor do góry. Ja mam kości dłuższe o jakieś 2 cm a kiwaczkę z AT rd07. Trochę można jeszcze wyregulować amorem. Co do samego amora to jednak pomyślałbym nad zmianą na lepszy niż seria. Jeśli założysz trampkowy to poprawa będzie niewielka. Pasowało by przynajmniej sprężynę wymienić na twardszą- policzoną po masę Twoją i pasażera. To samo z przodu- sam zawias od AT da niewiele- 5 cm wyżej i ciut sztywniej. Ja mam tu i tu wilbersa i jest różnica spora z seryjną AT.
|
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
kilka pytań o słowackim raju | arturro2622 | Przygotowania do wyjazdów | 2 | 03.02.2013 16:12 |
Praga we dwoje pytan kilka | Wojak | Przygotowania do wyjazdów | 21 | 25.04.2012 17:44 |
Kilka pytań - Maroko | Pawel_z_Jasla | Przygotowania do wyjazdów | 9 | 24.12.2011 08:21 |
Klamoty wyprawowe - pytań kilka | mojrzesh | Wszystko dla Afryki | 17 | 08.09.2011 13:19 |
Gaźniki RD 03 - kilka pytań | Babel | Uklad paliwowy i wydechowy | 7 | 09.09.2010 04:25 |