![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: mielec
Motocykl: pilnie sprzedam
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 5 godz 6 min 7 s
|
![]()
Hehe, takie sytuacje, wracanie na koniec kolejki i czekanie razem z samochodami to na tym przejsciu chleb powszedni
Nie raz kazali mi zawrocic- i teoretycznie maja racje Nie raz sprawdzali wszytskie dokumenty, w tym prawo jazdy Raz mialem mandat za brak uprawnien na motocykl(500 zl) Innym razem brak przegladu w aucie- przyjechala policja z Ustrzyk, sprawdzila moja trzezwosc, zabrala dowod rejestracyjny, dali pokwitowanie. Byla sobota poludnie. Cudem udalo mi sie zrobic jeszcze tego dnia przeglad( dzieki pomocy Rosomakowi- koledze z forum AT ), pozniej gonitwa po dowod na komende, powrot do Uhercow,zeby wbic pieczatke w dowod ,powrot na przejscie Kroscienko. Na koniec zabraklo mi jeszcze paliwa- od pierwszego szlabanu pchalismy auto az do okienka SG. A tam stwierdzenie- niesprawny samochod- nie mozemy przepuscic przez przejscie graniczne ![]() Ale jakos sie ostatecznie wymigalem. Wszytskie te wydarzenia z Polskimi sluzbami mundurowymi. Z Ukraincami na przejsciu raczej bez problemow- wiadomo,czepiaja sie wszytskiego,jak sie jedzie autem(apteczka, gasnica, noze, bron itp) Chca na kawe, ale nie dostaja. Raz po przejezdzie na strone UA ,gdzies przed Boberka zachcialo nam sie ejchac jakims skrotem-a bylo po polnocy,zlapali nas 1 km od granicy, bylo troche szrpania(Puszek swiadkiem), ale mysmy glosniej krzyczeli, przyjechal oficer i polecil odjechac od granicy. Spotkalismy tych pogranicznikow tydzien pozniej,podczas powrotu. Bylo zabawnie ![]()
niejedna przestrzen jeszcze moj uslyszy glos super miejsce i cudowni ludzie www.misja-kamerun.pl Ostatnio edytowane przez Mirmil : 21.01.2014 o 03:14 |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Sinior Najs Motorcikletta - Maramuresz 2014 | Evvil | Trochę dalej | 138 | 04.08.2016 14:40 |
Maramuresz 24.05 - 30.05 | Evvil | Umawianie i propozycje wyjazdów | 149 | 15.05.2014 21:44 |
Maramuresz - 100 kilometrów offu solo [Sierpień 2011] | bukowski | Trochę dalej | 21 | 08.01.2014 13:15 |