![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Garwolin
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 dni 15 godz 37 min 3 s
|
![]()
19 lipca.
Poranek w Quazideh, kontrola. Siedzą sobie zielone ludki, jakże sympatyczne, spisali mnie dokładnie i kazali jechać dalej. ![]() ![]() ![]() Cel na dzisiaj, Khandud albo ciut dalej. ![]() Dzieciaki śmigające do szkoły. Zaczeły se biec za rowerkiem, a droga byla taka że jak cuś lekko pod górke to nie mogłem za nimi nadążyć. Ło... ![]() ![]() ![]() Przydrożny sklepik gdzie oprócz niczego wszystko można było dostać. ![]() A my lecimy po tym bałaganie po drogach złych bądź ******** w tempie jazdy które obrzydza jazdę rowerem. ![]() ![]() Khandud - szkoła. Jak na ichniejsze warunki to budynek najwyższej klasy. Chyba za norweskie pieniądze. ![]() Dobrze, niech sie uczą ci ludzie bo strasznie cofnięty ten naród. ... oprócz tego że każdy ma komurę.... ![]() Przyczepiło sie do mnie dwóch myśliciceli i coś na siłe zaczeli mi prawić po swojemu. Ja ni kuta nie rozumiem, stoje i sie smieje, oni też sie zaczeli smiać i dalej swoje :lol: ![]() I tak se siedzimy na tym ryneczku, jeden gosc znał angielski to robił za tłumacza. Odczekałem na naczelnika policji, wystawił glejt i mogłem jechać dalej. Na ryneczku podszedł jakis mundgoł, wykrzywił pyszczydło na mnie i jęknął mniej wiecej tak: "Łeeeeeee :? : :!: " Ja lekko zdezorientowany, a ten znowu: "Łeeeeeee :? : :!: " No to ja mu tak: "Łe :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: " A ludzie wkoło w ryk :lol: Potem ten gość co zna angielski cos mu warknał, tamten poszedł. Chyba kazał mu ***** (uciekać inaczej, na s) bo jak zapytalem o comu chodziło to powiedział bym sie nie przejmował ![]() Opusciłem Khandud, znalazłem sie przy fajnym widoku: ![]() Gdzieś nieopodal rozwaliłem namiot... |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Cel A to Å , cel B to B**** i tak aż do G, do punktu G :) [Lipiec 2011] | Neno | Trochę dalej | 45 | 03.05.2013 16:28 |
Mongolia samotnie czerwiec/lipiec 2011 | doktorek | Trochę dalej | 44 | 14.02.2012 19:08 |
Made In Poland Galery Lipiec 2011 | NaczelnyFilozof | Polska | 95 | 12.01.2012 13:43 |
Skandynawia - lipiec 2011 | TDM900 | Umawianie i propozycje wyjazdów | 10 | 31.03.2011 13:17 |