![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#28 |
Niepoprawny ideologicznie - XTZ/GS/LC4 ;)
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Józefów
Motocykl: R1100GS, LC4
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 17 godz 57 min 31 s
|
![]()
Wydzieliłem ten wątek z tematu Carefourowego, bo się niezły bajzel zrobił.
airwolf deklaruje, że akcja jest niekomercyjna i ma na celu tylko uzyskanie rabatu przy zakupie większej ilości urządzeń. Proszę o potwierdzenie listy zainteresowanych, przypominam, że to co innego niż zamówienie zbiorcze Ramba, które jest dostępne w dziale PiD (widzę, że wpisy się dublują). airwolfa proszę o pilnowanie tematu. Przenoszę do działu "Wszystko dla afryki". pozdrawiam, Adam 1. Nigdzie nie deklarowałeś, że temat jest niekomercyjny. Akurat jestem świeżo po przejrzeniu wszystkich wątków z tego tematu. 2. Wcześniej wciąłeś się w istniejący wątek o czym innym, z czego powstał taki burdel, że teraz przez prawie godzinę kombinowałem o co właściwie chodzi i jak to sensownie powydzielać. 3. Wciąłeś się też w komercyjne zamówienie zbiorcze Ramba (jego oddzielny wątek), a to nieładnie. pozdrawiam, Adam Ostatnio edytowane przez majki : 16.04.2012 o 19:06 |
![]() |
![]() |