![]() |
#25 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Poznań
Posty: 5,602
Motocykl: 690 Enduro
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 1 dzień 4 godz 22 min 10 s
|
![]()
Dodam, że to naturalne, że jakieś dalekie potrawy przyrządzone u nas czy przez nas smakują często lepiej niż oryginał. To kwestia smaku. A smak to rzecz wyuczona. Dlatego każdą potrawę przyprawimy do naszego własnego smaku który jest zbliżony w ramach jednego kręgu kulturalnego. Kto z nas ugotowałby ryż "na klejąco" bez grama soli? A ryba przyprawiona jedynie pieprzem syczuliańskim i chilli?
P S Miejsca bardzo fajne jak i ich opis.
__________________
"A jeśli nie znajde w swej głowie rozumu to paszport odnajde w szufladzie..." |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Na kolejne mroźne wieczory - tym razem Bałkany i Grecja [Lipiec 2008] | jagna | Trochę dalej | 33 | 25.01.2011 22:33 |