![]() |
|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#8 |
El Mariachi
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: Podkarpackie
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 2 godz 12 min 15 s
|
![]()
Wiem że to nie miejsce i moje opowiastki ale jeżeli chodzi o jedzenie.
![]() Wietnam centralny miasto też małe ok 2 mln-owe DaNang 3 europejczycy i godzina 22:00. Na pomysł zjedzenia wpadł znajomy więc wytaszczył nas z noclegowni na miasto. Pierwsza lepsza napotkana otwarta nasza no i .............właśnie. Karty w dłoń a tu zonk krzoki i nic po angielsku czy w jakimkolwiek zbliżonym do normalnego pisma. Co tu robić a h..j bieremy na strzała. Po kilku minutach z uśmiechem na mordzie lekko zapoconu wietnamczyk podaje garnek pod nim ognisko i trzy miski, jako iż degustowałem się regionlnym piwkiem chłopaki zaczeli sami. Trzas, prysk coś w mordach strzela co u licha jakieś takie kuli co to jest patrze i jakoś mi się do gęby pchać tego odechciało. Dawać tu kelnera wpada zapeszony z piwkiem że niby brakło i się zaczyna co to jest ? gość wzrusza ramionami k...wa mać co to? łaciny też nie kama. Po 15 minutach załapał pokazuję mu miskę i rogi na głowie jest kiwa głową uf chłopaki spoko woła żrecie a gość pokazuje miskę, rogi na głowie i łapie się za jaja ............... Konwulsjom nie było końca
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Chiny 1934 | Izi | Kwestie różne, ale podróżne. | 8 | 03.07.2014 21:18 |
Azja 2013: Pamir, Chiny, Kirgizja i okolice | sambor1965 | Trochę dalej | 36 | 16.02.2014 00:26 |
Kirgizja-Chiny 2012 część pierwsza | kowal73 | Trochę dalej | 33 | 10.12.2012 00:12 |