![]() |
|
Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Wawa
Motocykl: EXC 200, EXC 250
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s
|
![]()
A mi się urodziło w głowie coś takiego:
Weekend FEMduro No Fear Party ![]() ![]() ![]() Zrobimy kontynuację Kwidzyna, ale bez Mistrzostw Świata ![]() ![]() ![]() Zaklepujemy sobie dwa ostatnie weekendy sierpnia (jeszcze się dogadamy który wybierzemy), zostawiamy gachów i małżów z dzieciakami i teściami w chałupie (no chyba, że są niezbędni lub niezastąpieni.. ![]() pakujemy się na motki (lub motki na pakę ![]() i wybywamy do miłego, przyjaznego nam wielce zakątka na Warmii (wszystkim blisko, no.. może poza Południowcami.. ![]() tam luzujemy się mentalnie i robimy to, w czym jesteśmy naprawdę świetne: bawimy się do upadłego, wygłupiamy, dystansujemy, cieszymy z każdej minutki w terenie, teren ten ryjemy ile się da, generujemy FEMdurowy, różowy prestiż, oglądamy wszystkie filmiki z nami, zdjecia z nami, relacje z nami, ALE przede wszystkim ![]() robimy podstawy teoretyczne (know how! ![]() zadajemy pierdylion pińcet pytań o wszystko, w jeździe nastawiamy się na maksa na naukę (krótkie próby ustawione pod konkretne problemy), i przelotki (żeby ćwiczyć w praktyce wszystkie elementy oraz by nacieszyć oko ładnymi widoczkami, bo coś z tego życia trzeba mieć! ![]() Mam nadzieję, że to ciekawa propozycja. Jeśli brzmi dla Was interesująco, to mogę zacząć knuć.. ![]() ![]() ![]()
Gdy cię facet wpędza w lata, olej dziada i kup Kata ![]() Lepiej kostką pole zryć, niźli Panią Domu być ![]() Ostatnio edytowane przez ucek : 29.06.2010 o 15:10 |
![]() |
![]() |