|
|
#71 |
|
Stary wyjadacz
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: żywiec
Motocykl: RD07
Galeria: Zdjęcia
Online: 2 tygodni 5 dni 1 godz 32 min 43 s
|
Moderatorzy, administratorzy…!!!
Ciężko zająć jedną lub drugą stronę, w każdym temacie te same osoby. Jestem za wolnością słowa, żadnemu racji nie przyznaje bo to ewidentnie ma głębsze dno. Ale czy np. z waszego poziomu nie możecie włączyć tym dostojnym dżentelmenom automatyczne ignorowanie wypowiedzi swoich na wzajem? Nie ma czytania, nie ma zaczepiania, nie ma dymu. I wszyscy zainteresowani przy okazji będą spokojniejsi. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#72 | |
|
gsm: 512242193
![]() Zarejestrowany: Jul 2006
Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
Galeria: Zdjęcia
Online: 5 miesiące 1 tydzień 2 dni 38 min 51 s
|
Cytat:
lekcja dla każdego klikasz w nik który chcesz sobie zablokowac i potem według wskazówek >>>> > zobacz publiczny profil > tam obok wyślij priw jest > listy użytkownika > 4 opcja z listy > dodaj do ignorowanych > kolejne okno dialogowe potwierdzasz ze jesteś pewien i juz
|
|
|
|
|
#73 |
|
Administrator
![]() |
Każda forma chamstwa, obrażania innych, trollowania, będzie zgodnie z zasadami rozpatrywana w tej kolejności: prośba, ostrzeżenie, ban czasowy, ban permanentny.
Nie ważne, kto był pierwszy i jaka to jest odpowiedź, na jakie i kogo zachowanie. Nie ważne, kto jest kim, każdemu należy się szacunek. Ci co tego nie rozumieją i używają epitetów, chamskich wycieczek osobistych po prostu łamią regulamin, będą traktowani jak wyżej. Ostrzeżenia dla Matjasa, Arbo, Melona.
|
|
|
#74 |
![]() |
I have a dream że nasza społeczność pokaże im co o nich sądzi nie wypowiadając się w wątku p.t. #gdziejestDubel. Niech mają swoją kloaczną wizytówkę.
|
|
|
#75 |
|
dupa nie ajatollah
![]() Zarejestrowany: Jul 2023
Motocykl: xd
Online: 1 miesiąc 5 dni 8 godz 56 min 55 s
|
A dla mnie za co, przepraszam? Gdzie kogoś obraziłem? Bo zwróciłem uwagę, że Matjas się przywala do moich membran? Chomik, żebym nie stracił do Ciebie szacunku.
A co do Dubela, to wpadł, przygryzł się do mnie i znów uciekł. Tego też nie widzisz? Jego zachowanie Ci już zgłaszałem kilkakrotnie tutaj, mówiłeś, że pogadasz z nim. Nie pomaga.
Może zasugerować, że Hyde park tylko dla dorosłych? Bo z tym na własną odpowiedzialność nie wszyscy rozumieją jak widać. Wchodzą i narzekają że jest jak jest. To tak jakbym wszedł do monopolowego i prawil kazanie jaki alkohol szkodliwy. (copyright Fazik) |
|
|
|
|
|
#76 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2017
Motocykl: ...............
Online: 2 miesiące 2 tygodni 4 dni 12 godz 56 min 22 s
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Administrator
![]() |
Nie martw się, daję radę to nie jest skala tysięcy, jeszcze mi palców nie zabrakło
|