![]() |
|
Gadżety / wyposażenie Dodatki, które możesz zamontować. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
CRF 1100 ATAS
![]() Zarejestrowany: Oct 2020
Miasto: Kraków i okolice
Motocykl: CRF 1100 ATAS
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 4 godz 35 min 44 s
|
![]()
Dzięki, ale nie mam iPhone'a - może zrobią jakis update do Android Auto - ważne, że moto fajnie jeździ
![]() a tak BTW, to chyba Cię kojarzę z forum Subaru ![]() Ostatnio edytowane przez wierny : 30.10.2020 o 03:17 Powód: Połączenie postów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
CRF 1100 ATAS
![]() Zarejestrowany: Oct 2020
Miasto: Kraków i okolice
Motocykl: CRF 1100 ATAS
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 4 godz 35 min 44 s
|
![]()
Niestety, sprawdzałem dzisiaj i tak to nie działa - generalnie wyszukiwanie w tej książce nie działa, można tylko scrollować i ewentualnie paskiem przeskakiwać proporcjonalnie do jego długości. Testując zadzwoniłem do kilku osób niechcący - więc to wyszukiwanie to porażka - pozostaje historia i speed dial
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() |
![]()
Siedziałem w garażu z 10 minut kombinując i drapiąc się po różnych częściach człowieka i nic - czyli takie same wnioski ja crimson. Ja używam Apple Car - tam wyszukiwanie działa jak trzeba - kupiłem do gmoli Heed takie torebki i w tej po prawej trzymam srajfona, a kabel mam przeciągnięty od tyłu i nic nie zacieka nawet przy konkretnym deszczu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2019
Miasto: Warszawa
Motocykl: CRF1100L AS, Husqvarna 701 Enduro, KTM 890 Adv R
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 18 godz 15 min 22 s
|
![]()
To nie lepiej telefon przyczepić uchwytem na kierownicy? Przynajmniej możesz z niego wtedy skorzystać. Nie wszystko działa przez CarPlay.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() |
![]()
No masz rację. Ale uchwyt poszedł z poprzednim moturem i jakoś nie kupiłem nowego jeszcze...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Książka serwisowa | BLOB | Regularne czynności serwisowe | 9 | 07.09.2009 23:14 |