![]() |
|
Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
Zobacz wyniki ankiety: Czy regulamin jest sprawiedliwy | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 23.26% |
Nie |
12 | 27.91% |
Potrzebna korekta |
21 | 48.84% |
Głosujących: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#101 |
gsm: 512242193
![]() Zarejestrowany: Jul 2006
Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 10 godz 37 min 18 s
|
![]()
jorg z całym szacunkiem to ze kupisz opone taniej to jeszcze twój dostawca ma płacić haracz
![]() działy sprzedam kupie tylko dla składkowiczów łącznie z odczytem i dyskusja dział pid powinien być szczególnie premiowany zawsze możesz szukać sobie w sklepach towaru tylko dolicz sobie ze 20% zapłacisz więcej, a wy chcecie ceny dampigowej i jeszcze objebać ich podatkiem to jest kurwą chore |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 10 godz 4 min 32 s
|
![]()
Zaproponowałem regulamin sory nie do wszystkich poszło
Witam ,chciałem wam zaproponować rozwiązanie problemu jakim jest opłata za serwer a co za tym idzie nas na dzień dzisiejszy obarczono . Na pewno ta niesmaczna sytuacja wymaga konsultacji której GTW nie raczyła zrobić . Moja propozycja to jest na dzień dzisiejszy . (Nie można nikogo zmuszać do opłat na publicznym forum ale kasa każda się przyda panowie GTW ![]() Propozycja 1.Warunkiem jest aby w takim dziale zamieszczać swoje oferty jest składka w wys 50zł rocznie dla dostawców+co łaska lub wedle własnego kalkulatora dochodów. 2. minimum roczny staż w życiu społecznym forum. 3.każda akcja typu zamówienia zbiorowe 5% na forum.(kasa musi przejść przez ręce forum) 4. firmy i spamerzy bez stażu 600zł rocznie czy mogę liczyć na wasze poparcie za takim rozwiązaniem?(proszę o odpowiedz tak lub nie policzymy głosy i wdrożymy zasady fair pley? Jeśli ktoś został pominięty przepraszam . moje warunki podlegają konsultacji proszę to przyjąć jako wstępne rozwiązanie ,Puszek 3 tyś nie mógł bym zagwarantować ale 2 to jest bardzie realne rozwiązanie i nie jestem za tworzeniem gangu dostawców ,śmierdzi to na kilometr ![]() ![]() ps. pozdrawiam Radek |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
|
![]()
3 punkt wykreślić
pozostałymi się zgadzam jednocześnie chce zauważyć ze do PID należeć powinni koszulkowcy, polarowcy i kaledarzowcy, naszywki i reszta gadżeciaży |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Stary (P)iernik
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Świeradów Zdrój
Motocykl: XR400 , XR650L XL600V
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 6 dni 9 godz 39 min 10 s
|
![]()
Zgadzam się na opłatę w wysokści..... X
Niech ta opłata zostanie przeznaczona na utrzymanie forum. Natomiast nie jest mi obojętne na co ta kasa idzie . Nawiazuję do ubiegłorocznego zlotu organizowanego przez Ramireza gdzie część narozrabiała i pokryto straty z funduszy forum ( składek ) Jedyny chyba napisałem że się z tym nie zgadzam. Nie zgadzam bo jestem już dorosły i sam odpowiadam za swoje wybryki Być może tej kwoty brakuje dziś na utrzymanie serwera? Na dziurę w budżecie ... .....no to kułaków jak za komuny w dupę ![]() Tyle . Pewnie nie wszystkim się spodoba mój post? ![]() Jestem za składkami dla wszystkich + datkami od bardziej przedsiębiorczych w rozsądnym wymiarze.
Ostatnio edytowane przez Franz : 18.02.2010 o 12:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Miasto: DW
Motocykl: Pyr pyr
Przebieg: dowolny
![]() Online: 5 miesiące 1 dzień 16 godz 14 min 37 s
|
![]()
Czy to nie jest aby propozycja, która jest zawarta w regulaminie i właśnie jest mocno krytykowana?
Dlaczego? Z założenia koszulkowcy, polarowcy, naszywkowcy nie zarabiają ani grosza. jeżeli jest inaczej to źle. Dział PiD jest komercyjny, dla ludzi zarabiających na swojej sprzedaży. Ostatnio edytowane przez 7Greg : 18.02.2010 o 12:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
|
![]()
pisałem prawie rok temu podos mnie przekonał ze jednak lepiej będzie jak bede w dziale producentów poszukac mam tematu juz wtedy pisałem o wątpliwościach
z założenia nikt tu nie zarabia bo daje TOWAR W CENACH MOCNO KONKURECYJNYCH i zysk jest mocno syboliczny jesli nie rozumiesz to powiem tylko ze każdemu z nas za wykonana prace należy się zaplata i obojetne czy bede robił koszulki czy centralne stopki mylisz zyski z wynagrodzeniem, zbieranie charczu od wybranych jest chore , gdy dowiedziałem si o problemach podliczyłem to co sprzedało się na forum i tak jak obiecałem przelałem 1% zakrogliłem do 30 zł bo było jakos 27 z groszem, |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Miasto: Gdańsk
Motocykl: exc 250 2T :)
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 12 godz 15 min 2 s
|
![]()
Propozycja Randla 76 jak dla mnie jest dobrym rozwiązaniem.
Co do składek opłata obowiązkowa. Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
księgowy...
![]() |
![]()
Jakieś pierdolenie tu widzę...
Stawki dla dostawców ustalają dostawcy ![]() GTW strach dupę scisnął, paraliż przed wykonaniem najmniejszego ruchu, to się nie odzywają. Macie jakiś plan uzdrowienia tego ![]() Zaraz będą słowa żeby wyciszyć temat i tak zostanie do następnego razu. Ni ch..ja nic z tego nie wyjdzie, szkoda klawiatury... |
![]() |
![]() |