|  22.11.2023, 21:44 | #21 | 
|  |   

Można zakładać Quickshiftery do motocykli z linką gazu. Po prostu nie podłączysz oryginalnego Hondy który jest dedykowany do poliftów i 1100 ale inne jak najbardziej.
		 | 
|   |   | 
|  23.11.2023, 08:25 | #22 | 
|  |   

Lubię nowinki i lubię czasem pozapierdalac, miałem qs w 1000 sam dokladalem i 1100 kupiłem już z QS i stwierdzam że do Afryki to nie jest potrzebne. Działa to najlepiej przy wysokichnobrotach a afra się więcej jeździ na momencie, a biegi wchodzą ładnie bez sprzęgła. Finalnie mało go używałem i na pewno teraz już bym jie zakładał.

__________________ Z początku porwał mię śmiech pusty, a potem litość i trwoga. | 
|   |   | 
|  23.11.2023, 09:37 | #23 | 
|  |   

Na nie dochodzi upierdliwość QS jak się zjeżdża w teren. Byle trącenie butem czy gałęzią i lipa.

__________________ Są jeszcze piękne zadupia na tym świecie. | 
|   |   | 
|  23.11.2023, 09:51 | #24 | |
|  |   Cytat: 
 Przede wszystkim jest istotne - czy Tobie jest potrzebny quickshifter. Ja w KTM 690 z quickshiftera skorzystałem raz - jak zesrał mi się wysprzęglik i musiałem wrócić do domu  Ale ja jeżdżę wolno i go po prostu nie potrzebuję. | |
|   |   | 
|  | 
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor | 
| QuickShifter Home Made - Znalezione w internetach | Bałtrok | Wszystko dla Afryki | 8 | 23.10.2020 11:03 |