|
|
|||||||
| Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Miasto: Iława
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 14 min 39 s
|
Czołem. Okoliczne Europejskie knieje już dobrze poznałem i marzy mi się wyjazd w nieznane. Planuję przejechać afrykański kontynent z północy na południe. Zainspirował mnie znajomy który ma już tą trasę zaliczoną i wskazał że już niedługo dzikość i prawdziwa przygoda nie będzie taka sama z uwagi na fakt iż postępująca urbanizacja zmienia również tamte tereny w jeden wielki beton. Wiem, wszystko może się wydarzyć i może nic z tego nie wyjdzie ale zaznaczam swoją chęć. Wiem również, że każdy ma swoją paczkę, najlepszego kompana podróży i nie chce ryzykować wyjazdu z nieznajomym. Ale co zrobić, jak nie mam takiego kompana. Wszyscy moi znajomi nie pojadą, głównie ze względu na czas jaki ten wyjazd pochłonie,
Kiedyś mi się udało znaleźć tutaj towarzysza podróży i mam nadzieję ze tym razem również znajdę chętnych. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
![]() |
Jedź sam, polecam
|
|
|
#3 |
![]() |
Sam ze sobą na sam ... Czemuż to, polecasz mu. Ja za uja nie wybrałbym się sam.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
![]() |
Bo sam pojechałem, to wiem. Mogę polecić.
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|