Wróæ   Africa Twin Forum - POLAND > G³ówny dzia³ > Imprezy forum AT i zloty ogólne

Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania u¿ytkowników naszego forum. Maj± one charakter otwarty: obecno¶æ AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy równie¿ o imprezach motocyklowych, na które wybieraj± siê nasi forumowicze.

Narzêdzia w±tku Wygl±d
Prev Poprzedni post   Nastêpny post Next
Stary 10.01.2010, 11:54   #1
diverek
Amator podwórkowy

diverek's Avatar

Miasto: Kostrzyn nad Odr±
Motocykl: exRD04 '92, obecnie RD07A '98
Przebieg: >55kkm
Galeria: Zdjêcia
diverek jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesi±c 3 tygodni 1 dzieñ 4 godz 19 min 2 s
Domy¶lnie Przystanek Woodstock 2010

Witam. Kto z Was wybiera sie na Woodstock w tym roku? Je¶li zajdzie potrzeba s³u¿ê miejscem do postawienia motocykli. A i kilka namiotów te¿ u mnie na podwórku sie zmie¶ci. Parking strze¿ony przez dzielnego Leona. Leon to 70 kg mi³o¶ci bo jest nowofundlandem. Przekupiæ mo¿na go wszystkim, zw³aszcza kie³bas± i piwem. Ale wyglada gro¼nie. A je¶li kto¶ zdecyduje siê na spanie na polu Woodstokowym to i tak wizyta u mnie obowi±zkowa. Szykuje siê ju¿ na tê okazjê napój z winogron, dro¿d¿y, cukru i wody. Ju¿ smakuje nie¼le i pozosta³o mu sie tylo wyklarowaæ i potem zlac do butelek. Poza tym zapewne bedzie jaka¶ ekipa z Volvo Forum wiêc integracja bratnia nie jest wykluczona.
diverek jest offline   Odpowied¼ z Cytowaniem

Zasady Postowania