![]() |
|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Motocykl: RD03
![]() Online: 1 godz 25 min 19 s
|
![]()
Czesc.
Przepraszam z góry, jeśli już była o tym rozmowa na forum, ale nie udało mi się znaleźć wątku przez opcję "szukaj". Pytanie: czy ktoś z krakowskich afrykanerów wymieniał tę oponę w ramach akcji serwisowej w Krakowie lub okolicach i wskazałby serwis oponiarski ogarniający to bezproblemowo? W samym Pirelli nie ma szans o taką informację, maile odbijają się jak od ściany... Pozdro. Grzegorz ATAS 2018 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2011
Miasto: ERA
![]() Online: 6 miesiące 3 tygodni 5 dni 19 godz 42 min 20 s
|
![]()
Pisałem na bok.poland@pirelli.com.
Dostałem odpowiedź w ciągu jednego dnia. Wykaz warsztatów na stronie Pirelli ma się faktycznie nijak do rzeczywistości. Mnie chodziło o Częstochowę, więc z Krakowem nie pomogę. Aaa, no i do powitalni biegiem MARSZ. ![]() Ostatnio edytowane przez DwaMariany : 17.04.2025 o 14:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Cytat:
Pisz na wskazany email i będzie ok |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
O co chodzi w tej akcji ? Mam te opony
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
https://africatwin.com.pl/attachment...2&d=1734078817
https://paultan.org/2024/12/13/metze...-next-2-tyres/ Chodzi o rozmiar 18 Scorpiony 2 i Nexty .
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2011
Miasto: ERA
![]() Online: 6 miesiące 3 tygodni 5 dni 19 godz 42 min 20 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]()
Hej.
Pisałem na bok.poland trzy razy, czwarty raz bezpośrednio do wskazanego przez pirelli człowieka - była tylko jedna odpowiedź (na pierwszego maila), potwierdzająca że moja opona jest objęta akcją, ale prośba o wskazanie serwisu w Krakowie - grochem o ścianę... no katastrofa... ![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Zarejestrowany: Jul 2015
Miasto: Sieraków
Motocykl: CRF1100
Przebieg: rosnący
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 11 godz 16 min 31 s
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Czołem.
No dziś - dosłownie przed 20 minutami, zadzwonili z Pirelli, przepraszając że gdzieś zagubiły się maile ode mnie (co się przecież zdarza, każdy pewnie miał sytuacje choćby z wywalaniem maili do spamu), ale je odnaleźli i już szukają dla mnie serwisu w Krakowie. Zatem - jest dobrze, a możliwe ze będzie bardzo dobrze. Pozdro! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
No dziś - dosłownie przed 20 minutami, zadzwonili z Pirelli, przepraszając że gdzieś zagubiły się maile ode mnie (co się przecież zdarza, każdy pewnie miał sytuacje choćby z wywalaniem maili do spamu), ale je odnaleźli i już szukają dla mnie serwisu w Krakowie. Zatem - jest dobrze, a możliwe ze będzie bardzo dobrze.
To bardzo proszę, jak znajdą ten serwis, to napisz tutaj co Ci zaproponowali. Mam też taką oponę w Krakowie. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Pirelli rally scorpion STR | czosnek | Hamulce, kola, opony | 18 | 24.08.2019 10:11 |
Pirelli scorpion rally STR - opinie | poss'ter | Hamulce, kola, opony | 2 | 17.07.2017 19:03 |