![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() |
![]()
Przeciw skręt poźniej tera jak się jeździ w korku na nożnym z gazem ,nie pamiętam jak to się nazywało, do hamowanie w zakręcie też nożnym/kontrola toru jazdy. Ja np. przeciwskrętu bardzo późno się nauczyłem, więc bez pośpiechu dasz radę mnie ojciec nie uczył a najlepiej to na tor ćwiczyć bo na drodze wiemy co się dzieje.
![]() |
#12 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Mnie ojciec uczył żeby jeździć wolno i psu na budę się przydały jego nauki. Przeciwskręty i inne są mi obce. W krzaczorach gas jest najlepszym sprzymierzeńcem a z asfaltu trza spierdalać bo przejadom .
Powodzenia.
![]() |
#13 |
![]() |
![]()
Dojazd do szkoły offem raczej się nie uda
![]() |
#14 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Oczywiście że ucz młodego żeby mu coś w głowie zostało. Bo jak przestanie jeździć z ojcem i zacznie z kolegami to wtedy będzie mu najbardziej przydatne.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Bułgaria - miejscówka do zaparkowania auta + przyczepa | niedz | Przygotowania do wyjazdów | 4 | 11.07.2023 16:37 |