Cytat:
Napisał yakuzsa
dlaczego napisales kraj pochodzenia najgoszy z mozliwych o UK?
o co Ci chodzi?  Pomijam konkretnie te aukcje ale wolalbym kupowac pojazdy mechaniczne z UK niz od niemiaszkow.
pozdrawiam pawel
|
Miałem swego czasu pomysł aby pomieszkać w UK.Popędziłem na wyspy swoim hornetem 900.Pi razy drzwi po 6-7 miesiącach na wyspie motocykl zmienił się nie do poznania.Używałem go codziennie także w okresie "zimowym" motór skorodował w zastraszającym tępie.Pomijając śruby i gwinty diabli wzięli tłoczki hamulcowe,opaski,linki i całą resztę osprzętu. Po spotkaniu z ciężarówką w którym z lekka ucierpiał mój szerszeniuk nabyłem Wiaderko które miało za sobą dwa angielskie sezony letnie niestety korozja rozprzestrzeniała się i w tym wypadku w zastraszającym tępie.Do pełnego obrazu należy dodać to że ludzie używają tam motórów everyday all fu...ing year i przebiegi rzędu 100000-140000tys km przy 3-4 letnim sprzęcie nie są niczym nadzwyczajnym.I DLATEGO WŁAŚNIE UWAŻAM ŻE O WIELE BARDZIEJ SĄ INTERESUJĄCE PIERDOPĘDY Z GERMANI AUSTRI LUB SZWAJCARIIIIIIII niż te z wyspy. Po prostu Helmuty znacznie bardziej dbają o sprzęt i często używają pierdopędów rekreacyjnie (czyt.mniejsze przebiegi) a jeśli chodzi o ceny,no cóż TANIE MIASO SOBAKI KUSZAJET