Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary Wczoraj, 19:48   #12
Ropuch

Ropuch's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Piotrków Trybunalski
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: 80800
Galeria: Zdjęcia
Ropuch jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 1 tydzień 3 dni 23 godz 15 min 47 s
Domyślnie

Z Czosnkiem byś się widzę dogadał idealnie !!!!
Afryka to jest jakiś sajensfikszyn i ktoś kto tam nie był to Etosha w National Geografic już mu banię ryje...a to komercha choć warta zaobaczenia oczywiście !!! O Marocu nie wspominam....to jakby nie Afryka
Czosnek ma jakiś taki swój własny wewnętrzny GPS, że chłopaka zawsze ciągnie w krzoki...i te krzoki są zajebiste ale samemu to bym musiał mieć ze sobą dużą pakę pampersów żeby zrobić taki krok do przodu
Znam jeszcze 2 może 3 gości takich jak Czosnek....jebańcy mają to coś...to coś innego niż wszystko...są jak czysta koka z pierwszego tłoczenia od Pabla z Meddelin, a cała reszta przy nich to tylko marna kopia VHS
Dobra, nie zaśmiecam wątku....rób swoje !

Cytat:
Napisał FunkyKoval Zobacz post

FOTA Nigeria

ze swoich obserwacji mogę powiedzieć że najfajniejsze przygody mają miejsce po za utartym szlakiem i głównymi drogami

tu np fotka na jakimś 'bazarku' w małej mieścinie prawie na końcu Nigerii nie daleko przeprawy do Kamerunu

normalnie nigdy bym tam nie zjechał bo i po co?
a dwa że pewnie bym się trochę obawiał ale byłem umówiony z kontaktem który miał mi ogarnąć przeprawę morską

no i wjechałem w te boczne uliczki a potem środek bazarku wszyscy patrzyli się na mnie jak na UFO

w końcu się zatrzymałem bo nie mogłem znaleźć umówionego miejsca z lokalesem

i wtedy pół bazarku się zbiegło i stałem się lokalną atrakcją

i generalnie jak ktoś chce zobaczyć coś więcej niż tylko asfalt głównych szlaków oraz takich afrykańczyków którzy nie są przyzwyczajeni do turystów czy białasów to tak najlepiej to zwiedzać

tylko do tego potrzeba od ***ja czasu bo to przeogromny kontynent
Ropuch jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem