Mam wszystko ( nazwy masz w poście) - daj na

maila to Ci wyśle
Cześć pokrywa się z TET z tym że jest ważne aby sprawdzać bo:
-określone trasy są dostępne w określone dni dla motocykli chyba nawet większość ( ja poplanowałem to dlatego na konkretne dni)
-zakres dat otwarcia
-czasami są płatne i wpuszczają np Alta via del Sale tylko 140 motocykli na dzień (choc nie wiem czy to nie ściema)
-Strada dei Cannoni wprowadzili opłaty od 01.07.2026 a i jakoś od 2026 mocno ograniczyli szlak - zakazali wjazdu w to co miałem zaplanowane ( odkryłem to dzień przed wyjazdem na ten szlak na szczęście bo mandaty są srogie )
Także to co mam było legalne podczas mojego pobytu ale warto sobie chocby "EJAJEM" sprawdzić czy coś nie pozmieniali
Cytat:
Napisał consigliero
Niezbyt dobrze wspominam wjazd od strony Susy w kierunku przełęczy, ten asfalt w lesie dość wąski i odcinki proste bardzo krótkie a zakręt to agrafka i pamiętam że sporo ich było. Jadąc z żoną nie było to zbyt fajne
|
My solo wiec łatwiej i na mniejszych motocyklach a jechaliśmy ją kilka razy bo to dojazd z Susy do kilku szlaków - wspominam bardzo miło choć na jednej z agrafek młody Włoch sciał zakręt swym Punto i było blisko

a i na szuterku na zakręcie poniosła mnie fantazja bo chciałem się popisać przed kolegami

co skutkowało utratą lusterka i najbardziej uciepriała moja duma

Ps uwaga to wg mnie najłatwiejszy kawałek z tych co wymieniłem