Cudownie korespondujesz.
Zacząleś mnie znowu tytułować z dużej litery. Ty nie masz charakteru.
Otóz twoje wywody mam w literach czterech. Jesteś (dla mnie oczywista) taka nimfa kleszcz.
Koniecznie chcesz mieć coś do powiedzenia gościowi (mnie), który otacza się gośćmi z pólki wyższej niż ty.
Ja jestem głupszy od ciebie o milę albo dwie ale...Taką miarę przyjąłem, by ci było mile...j.
Ale... różnice widzę. Mnie wszyscy... dosłownie wszyscy znają, z tego czego ty nie dostrzegasz. Pisałem... Odpuść sobie, bo po prostu będę z tobą walczył.
To nawet Artek zrozumiał. Jego... lubię, choć nie lubię. Chwilowo.
To też wyjątkowa bestia ale do końca przeze mnie nie rozpoznana.
Jak np. pałeł. Gość mnie rozwalił w detalach. Znaleźć tak drobny szczegół w konstrukcji podcienia w Młocinach i Truntowy... Szapo ba.
Ty potrafiłes tylko stwierdzić, że bieszczadzka glina jest inna niż wszystkie i o 5-tej rano w Rybne zabrakło ci jak, które dla mnie ma... Dubel.
Pięknie zrobisz to, czego ja nie potrafię. Ja się nie odzywam w watkach, w których ty odzywasz się,bo masz pewność, że się na nich znasz ale i tu jako dyletant zlapałbym ciebie na pierdolony.
Ja ciebie ostrzegałem. Ty, dokładnie ty(sic!) nie podejmuje że mną polemiki, bo wyciągnę ci gnój, ten twój osobisty.
Ja się do swojego przyznaję i chuj ci w dupę z twoim komentarzem.
Ostatnio edytowane przez El Czariusz : Dzisiaj o 14:46
|