Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary Dzisiaj, 13:14   #10
matjas

matjas's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Brzezia Łąka
Motocykl: nie mam AT jeszcze
matjas will become famous soon enough
Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 10 godz 4 min 59 s
Domyślnie

No właśnie dla mnie nie. Nie ma LEGEND bo tak. To tak - jak już koniecznie chcesz z tym małżeństwem - jakby każde 30 letnie było udane. Historia pokazuje, że niekoniecznie tak jest.
Osobiście wychodzę z założenia, że mam w głębokiej dwunastnicy czy ktoś myśli czy jeżdżę legendą, gelandą czy girlandą. Podobnie również nie myślę o czyichś motocyklach jako o legendarnych itp. Oczywiście - z punktu konstrukcji, rozwiązań, są motocykle, które były kamieniami milowymi w tej historii na dwóch kółkach ale jeśli już koniecznie mamy się licytować czy RD03 jest legendarna to co będzie gdy postawimy ją obok Vincenta HRD, Rudge czy na przykład takiej WLki, EVO 1340 albo choćby współcześniej -NR750 - dla mnie przy każdej z tych maszyn gwiazda RD03 mogłaby zblednąć ale po co mi takie porównania. Lubię je wszystkie. Na każdym ruszyłbym w drogę gdybym tylko miał taką możliwość.
TO CO WRÓCI ze mną z tej drogi zostanie we mnie na zawsze niezależnie od tego co stać będzie w garażu i tego czym będzie podniecać się dwukołowe społeczeństwo.

Każdy ma swoją legendę tak samo jak każdy jest unikalną historią.
Licytowanie się, który motocykl jest bardziej legendarny prowadzi trochę do tego kto jest fajny a kto nie. Po co.

Oczywiście - nie mówię nikomu co ma myśleć i jaki plakat ma wisieć w kiblu. Ja myślę j.w.