Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary Dzisiaj, 19:26   #40
chomik
Administrator

chomik's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Bałtyk
Motocykl: RD03 2xRD07a
Przebieg: 666
chomik jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 2 dni 14 godz 22 min 0
Domyślnie

Cytat:
Napisał muszel72 Zobacz post
Może pomożesz zdobyć dotację firmie prywatnej w branży elektronicznej, zatudniającej 180 osób i zmagającej się ustawicznie z: podwyżkami min krajowej, podwyżkami cen energii, podwyżkami opłat UDTów, serwisów sprzętu ruchomego, licencji IT, wymianą choćby sprzętu IT na coraz to bardziej spełniający wymagania US, ZUS i tysiąca innych dupsów.
Możesz przycwaniaczyć Chomiku jak tylko sobie zażyczysz ale pomóż.
Hmm no myślę, że jeśli Twoja firma ma ciekawe projekty B+R to jak najbardziej.

W ostatnich 20 latach zrobiłem kilkanaście projektów unijnych dla swoich firm, gdzie pracowałem, łącznie na około 50 mln zł. Nigdy nie cwaniaczyłem i nie bardzo rozumiem, zresztą, co przez to rozumiesz.

Kosztowało to mnie dużo pracy, ale zdobyłem, rozliczyłem i zakończyłem wszystkie projekty z sukcesem. Były to między innymi linia produkcyjna dla poligrafii za ponad 20mln, nowe systemy IT dla firm ERP 2 projekty - po 2 mln , budynek przemysłowy projekt badawczy hala i biurowiec, zeroenergetczyny i certyfikowany w LEED na poziomie PLATINIUM najbardziej zautomatyzowany budynek w Europie Wschodniej za 25mln. Jakieś pomniejsze jeszcze na kilkaset tyś. wiec coś tam się wiem, jak to działa i ile trzeba zrobić.