Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary Wczoraj, 08:10   #46
fassi
Fazi przez Zet

fassi's Avatar

Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg:
Galeria: Zdjęcia
fassi will become famous soon enough
Online: 10 miesiące 1 tydzień 14 godz 13 min 36 s
Domyślnie

Zimiok, co ma wspólnego dobre wychowanie z testowaniem wydechu nad jeziorem? Daj ludziom żyć. Nie sobie gazuja ile chcą. Niech mają swoją wolność.

Tym myśleniem zakażemy wszystkiego, bo będzie można wszystko podciągnąć pod dobre wychowanie. Te simsony też źle wychowane. Te enduro źle wychowane. Kogut źle wychowany bo pije. Moje byki zle wychowane bo srają wszędzie. Co jeszcze można podciągnąć pod źle wychowanie? Jest tyle papieru na świecie aby to wszystko zapisać w paragrafach?

Gdyby nie kochany zachód, który uwielbiasz mielibyśmy dziś promile analfabetyzmuw NRD. Wiesz dlaczego nie było partii zielonych w byłych demoludach? Bo w demoludach ukończenie szkoły było obowiązkiem .

Brat dzwonił najmłodszy (mam 3) . Też ma alergię na kredyty jak cała moja rodzina. Wczoraj mu licznik wody w starej chałupie podłączyli , która wyremontował sam za swoje na cacy i teraz ciągnie instalacje dalej. Na razie parter i się wprowadza, reszta kiedyś. Płatności kartą używa raz na kwartał.

Zimiok, aż Cię swierzbi aby wychować moja Rodzine co? Mamy kompletny brak finansowego wychowania. Unia nic nam nie da, nie musimy nikomu za nic dziekowac. Nie podpisujemy niczego. Nikt nie zarobi włącznie z pazernym państwem. Wszystko robimy sami. Do kompletu Jeździmy starymi autami bez raz (brat ma golfa 1) i w tym roku mam ochotę pojechać tymi golfami nad jezioro i testować wydechy. Z 11 aut w domu się spokojnie nazbiera, wszystko powyżej 15 lat stare.

Bedzie rodzinny zlot.

Adagiio, dzieki wielkie.
niż tego co zrobiłeś.
fassi jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem