Cytat:
Napisał Widmo80
Witam. Razem z kolegą na trenerkach, planujemy w Boże ciało, to jest od 14 gdzieś do 22 czerwca, objechać Czarnogórę albo i więcej. Jeśli termin pasuje to można by połączyć siły. Startujemy z okolic Ząbkowic Dolnośląskie.
|
U mnie wszystko się sypie - w tym roku - z wyjazdem, do tego stopnia, że już zacząłem na przyszły rok to wszystko planować.
Pięknie dziękuję za ofertę wyruszenia, ale teraz nawet nie miałbym czym - afryka czeka aż ją poskładam a mam brak mocy przerobowych i kilku waznych części aby ją ukończyć.
Widmo, mimo wszystko chętnie zobaczę Twoją trasę jak już ją zrobisz.
Z racji tego, że mamy jechać łącznie w 3 osoby to ograniczeniem jest czas - maks 10 dni - dlatego nawet rozważamy dojazd z Brzeszczotem busem/lawetą np. do Serbii aby nie tracić sił/opon/czasu i tam na miejscu mieć więcej czasu nawet na zwiedzanie niż tylko dziennie robić limity kilometrów.
U mnie wysypał się wyjazd w tym roku z 2 powodów: żona/urlop - nie dostanę 2 x po 2 tygodnie miesiąc w miesiąc - moja miss Excel ma opcję tylko w sierpniu urlopu w tym roku w pracy (nowa praca, stąd ten cyrk) a ja chciałem jechać we wrześniu - więc u mnie też kiepsko - sezon w pełni na serwisie.